28 januari 2016, 17:20 - Angelina den Otter
Angelina den Otter Jeffrey is dé Personal Trainer voor iedereen die met haar/zijn lijf bezig wil zijn.

De drive en de passie om te gaan sporten heb ik helaas niet van nature. Mijn gezin, bedrijf en diverse andere zaken waren altijd goede excuses om vooral niet met sporten bezig te zijn. Maar ik wist en voelde dat ik iets moest gaan doen!

Ik ben toen uiteindelijk uit mijn comfort zone gestapt en een sportschool binnen gegaan met de vraag of er een Personal Trainer was die het met mij aandurfde. Na een intake waarin ik duidelijk kon aangeven wat mijn doelstelling was kwam ik in contact met Jeffrey van der Linden.

Naast zijn spontane karakter en sportieve postuur ook nog eens iemand die luistert naar je wensen en zijn training hierop aanpast. In het begin had ik het gevoel dat hij niet écht enthousiast zou zijn om met mij aan de slag te gaan maar hij heeft het tegendeel bewezen.

Mijn ervaring met hem is dat hij het maximale uit je wil halen en de lat steeds een stukje verder legt. Dit levert bij mij geen ‘stressvolle’, maar juist fijne druk op. Dit kan voor iedereen anders zijn, maar zo heb ik het ervaren. Hij varieert zijn training op zo’n manier dat je iedere keer weer opnieuw wordt verrast en zijn begeleiding zorgt ervoor dat ik doorga waar ik zelf zou stoppen.

Jeffrey is dé Personal Trainer voor iedereen die met haar/zijn lijf bezig wil zijn. Hij weet enorm veel over het menselijk lichaam en de consequenties van trainingen. Als je zijn trainingen wilt combineren met een aangepast dieet is dit ook mogelijk en kan hij dit begeleiden maar zover wilde ik niet gaan en hiervoor had hij alle begrip.

Ik kijk iedere week inmiddels uit naar onze training en merk zelf dagelijks het verschil.

Delen:
Jeffrey van der Linden, personal training
Bel, mail of whatsapp
06 - 576 74 181
info/vdlindenptnl